• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


First Giveaway 2015

top referral

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


First Giveaway 2015

Senarai Hadiah.

Top Refferal.
  • 1 set Beauty Product x1 by Merlyn
  • Topup RM5 x1 by Sheila
Random.
Good luck! ^_^

Sabtu, 21 Februari 2015

Giveaway from Mommasuci sempena Chinese New Year





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 22/2/2015


Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog aini.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google account je..pastu click button follow kat sidebar tepi ni. tak pun kalo korang malas nak create google account, korang boleh share entry giveaway ni kat facebook korang. senang kan?

2. Copy paste entry ni balik dan Letak entry ni kat blog korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang share kat facebook je ye..

3. Tag 2 org kawan anda

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. address blog korang atau address facebook utk aini buat terjahan.. just tulis "SAYA DAH JOIN" beserta blog address / fb address.

5. Keputusan aini akan umumkan pada hari AHAD, 22 FEBRUARY 2015.



TAG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger