• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Giveaway from Mommasuci sempena Chinese New Year

Sabtu, 21 Februari 2015




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 22/2/2015


Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog aini.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google account je..pastu click button follow kat sidebar tepi ni. tak pun kalo korang malas nak create google account, korang boleh share entry giveaway ni kat facebook korang. senang kan?

2. Copy paste entry ni balik dan Letak entry ni kat blog korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang share kat facebook je ye..

3. Tag 2 org kawan anda

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. address blog korang atau address facebook utk aini buat terjahan.. just tulis "SAYA DAH JOIN" beserta blog address / fb address.

5. Keputusan aini akan umumkan pada hari AHAD, 22 FEBRUARY 2015.



TAG

Share this article :

+ ulasan + 1 ulasan

18 Februari 2015 5:08 PTG

terima kasih atas penyertaan saudara. nantikan keputusannya pada ahad 22 feb 2015 ini ya.. :)

Catat Ulasan
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger