• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Sustanained Releseased Vitamin - C


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015


Sabtu, 28 Februari 2015

FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015


Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman




Salam Buku!

Eh, ada ke Salam Buku..? Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman ni Sally adakan sempena dengan kehadiran entri Vintage Book Marker yang Sally pernah tulis beberapa minggu yang lepas dan sebagai pendorong supaya anda semua rajin membaca macam Sally (ihikkss), Sally nak bagi Vintage Book Marker ni kepada mereka yang bertuah.

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/02/vintage-book-marker-giveaway-by-sally.html


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Tangan Ajaib Sally (manual) untuk pilih 6 orang blogger (3 Vintage Book Mark + 3 Regular Book Mark)...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 23rd February - 28th February 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 
(Jika anda tiada mana-mana medium sosial media diatas, anda masih lagi boleh menyertainya)

Vintage Book Mark
Regular Book Mark

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris




Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : https://www.facebook.com/mohdazman.borj
instagram id : http://instagram.com/mohdazman.borj/


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 




Adam Isyraf Turns 2 Giveaway!




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015


MINI GA BY NINA + ANIES

blog header + favicon


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015



Blogwalking Journey with JJAJJA





klik banner untuk join
tamat pada 28/2/2015



GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015

1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015


KASUTKACA 15 GA : CHIFFON SHAWL



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/2/2015


TIGA PERKATAAN MENGGAMBARKAN DIRI SAYA

lelaki
Melayu
Islam


Giveaway Segment with Rina Pretty Healthy









Assalamualaikum

herbalax



Ada yang nak join segment Giveaway Segment with www.rinaprettyhealthy.com?


http://www.rinaprettyhealthy.com/2015/02/giveaway-segment-with-rina-pretty.html






Syarat-syaratnya:



  1. Follow blog Rina Pretty Healthy, Add To Circle Google+ Rina Pretty Healthy dan Like Fanpage Rina Pretty Healthy & Add friend FB Rina RPH
  2. Buat satu entry bertajuk Giveaway Segment with Rina Pretty Healthy
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. 2 orang pemenang bertuah akan memenangi 1 botol Herb-Lax Shaklee yang bernilai RM 52.50.
  6. Segmen ini akan berlangsung mulai 25 February - 28 February 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)


Copy Coding Entry:















First Giveaway 2015

top referral

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


First Giveaway 2015

Senarai Hadiah.

Top Refferal.
  • 1 set Beauty Product x1 by Merlyn
  • Topup RM5 x1 by Sheila
Random.
Good luck! ^_^

Sabtu, 21 Februari 2015

Giveaway from Mommasuci sempena Chinese New Year





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 22/2/2015


Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog aini.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google account je..pastu click button follow kat sidebar tepi ni. tak pun kalo korang malas nak create google account, korang boleh share entry giveaway ni kat facebook korang. senang kan?

2. Copy paste entry ni balik dan Letak entry ni kat blog korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang share kat facebook je ye..

3. Tag 2 org kawan anda

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. address blog korang atau address facebook utk aini buat terjahan.. just tulis "SAYA DAH JOIN" beserta blog address / fb address.

5. Keputusan aini akan umumkan pada hari AHAD, 22 FEBRUARY 2015.



TAG

Giveaway Lepas Exam





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 20/2/2014


Jumaat, 20 Februari 2015

NEW YEAR GIVEAWAY BY HAZIMAH

top referral


Assalamualaikum dan hai semua :)

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Nama: Mohd Azman Arsad
Nama Facebook: https://www.facebook.com/mohdazman.borj
Nama Instagram: http://instagram.com/mohdazman.borj/
Nama Twitter : https://twitter.com/mohdazman330

CERITAKAN SEDIKIT TENTANG BLOG DAN TULIS AZAM 2015 UNTUK BLOG

Blog ni adalah mengenai giveaway, contest dan segmen..
Azam 2015 untuk blog ialah mencapai sekurang-kurangnya 70% penyertaan dalam semua giveaway yang dianjurkan oleh blogger-blogger Malaysia sebagai satu tanda sokongan terhadap penganjur-penganjur giveaway, contest dan segmen..

----------

 SENARAI HADIAH

Hadiah Misteri x1 by Liya Winchester
Buku Nota Mini x1 by Nurhazimah Hanan

Topup RM5 x1 by Muhammad Khairil
Topup RM5 x1 by Nurul Farhanah
Topup RM5 x2 by Dayana Edie
Topup RM10 x1 by Aiman Liyana
Topup RM10 x1 by Fatin Vavavoom
Topup RM10 x2 by Amalia Zakiah
Topup RM10 x3 by Mek Zombie

Review x3 by Farhanah Adzlan
Review x2 by Delaila Delyana
Review x4 by Nurhazimah Hanan
Review x5 by Syuhaidah Ayub

Bloglist x5 by Farhanah Adzlan
Bloglist x4 by Nur Khairiah
Bloglist x5 by Delaila Delyana
Bloglist x3 by Syira Lokman
Bloglist x2 by Liyana Zulkefly
Bloglist x2 by Aina Nabila
Bloglist x5 by Syuhaidah Ayub
Bloglist x5 by Nafisa Nurulain
Novelcomel Rahsia Hati Mr. Lobak-lobak x1 by Fawwaz Dalila
Novel Mr. Right Berkopiah x1 by Nurul Farhanah
Novel Terima Kasih, Adik-adikku! x1 by Nurhazimah Hanan
Novel Blink Book x2 by Deena Hassan

Blog Full Edit x1 by Fawwaz Dalila
Doodle x2 by Dayang Deno
Simple Header x1 by Liyana Zulkefly
Header x2 by Aina Nabila
Header x1 by Illie Saffiya
Gambar Sidebar x1 by Illie Saffiya
Cursor Nama x2 by Noor Izwani Eliyana
Gelang Loombands x1 by BudakVanilla Islam
Gelang x1 by Nur Yusra
Vitamin C Shaklee x2 by Mashitah Mamat
Kapur Kasut Putih x1 by Nurin Aqilah
Brooch x1 by Button and Cuteness
Bloglist selama lima bulan untuk semua peserta by Nurhazimah Hanan

Hadih Misteri x1 by Nurhazimah Hanan
Review Blog x1 by Nurhazimah Hanan
Bloglist selama lima bulan untuk semua sponser by Nurhazimah Hanan

MANGSA TAG: 

http://theonlygirl98.blogspot.com/
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
http://www.syuhadasalleh.my/





Khamis, 19 Februari 2015

Giveaway Shawl by Izzara Exclusive!



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 19/2/2015


FIRST MINI CONTEST BY SI KOSONG



klik banner untuk join
tamat pada 17/2/2015



Selasa, 17 Februari 2015

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 16/2/2015


Isnin, 16 Februari 2015

GA Simple 2015 by Shad


menang - topup rm5


Greetings and Assalamualaikum.

Jemput join GA Simple 2015 by Shad


Klik Banner untuk Join

Hadiah:

Powerbank Pineng (PN-983) x1 Pemenang
Top-up RM5 x10 Pemenang
Hadiah Misteri x10 Pemenang

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

Tarikh Giveaway ini berlangsung : 15.1.2015 - 15.2.2015 (11.59pm)
Tarikh Semakan : 16 dan 17 Feb 2015
Tarikh Pengumuman Pemenang : Selewat-lewatnya 20 Feb 2015


=======================
Ads

Program Mykad Smart Shopper 
Jom Aktifkan Mykad


Jika sudi, G+1 Entry/ Like atau Share Entry Jom Aktifkan Mykad Shad ya. 
Terima kasih semua. Jasa anda dikenang.

Terima kasih sudi join Ga Simple 2015 by Shad. Good Luck

Ahad, 15 Februari 2015

Birthday Giveaway by Farahana Ramlan





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 14/2/2015


ucapan hari jadi

Saya dengan ini mengucapkan selamat hari jadi kepada Farahana Ramlan dengan tulus dan ikhlas dari hati saya.... selamat hari jadi.. semoga tersentuh hati Farahana dengan ucapan ringkas dan ikhlas dari hati saya ini..




TAG
http://wani-siulatbuku.blogspot.com/
http://theonlygirl98.blogspot.com/
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
Sabtu, 14 Februari 2015

12 Days Of kisahamydotcom Giveaway






Assalammualaikum semua...
First Mini Giveaway kisahamy.com... Jemput kawan2, sudi2 kan sertai giveaway ini...

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger, tapi dengan syarat mesti la kene jadi follower kisahamy.com
2. Jadi Follower aienainirazali
5. Copy coding dibawah dan tinggalkan link anda di kotak komen sini ye :)




               
Selasa, 10 Februari 2015

Simple Giveaway By Miss Novel




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 10/2/2015


KALERFESS 1st GIVEAWAY




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 8/2/2015

Ahad, 8 Februari 2015
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger