• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape




KLIK GAMBAR UNTUK JOIN
tamat pada 30/11/2014


Dream Escape saya ialah Mekah.. Belum pernah pergi.. tak tahu bila dapat pergi.. doakanlah semoga cepat tercapai cita-cita saya nih.. 

TAG

Ahad, 30 November 2014

Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom

top referral




Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!


GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah


GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 30 November 2014.



Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015

  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut 
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Copy kod HTML dan paste kan di entry
  2. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  3. Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  4. Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  5. Link kan banner ke entry ini.
Kod HTML :


Segmen I Follow U By Blog Dieyla




klik banner untuk join segmen
tamat pada 30 /11/2014





Giveaway By NDE



CLICK BANNER UNTUK JOIN

Giveaway yang dianjurkan oleh Ndedzafirah ini menawarkan hadiah-ii menarik menanti anda. Kami mencari seramai 4 orang pemenang sahaja. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari ramai-ii memeriahkan Giveaway by NDE ini. { senarai hadiah }

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen




klik banner untuk join
tamat pada 30/11/2014


SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'

top referral



~ ✿*゚ Assalamualaikum,Salam 2014 ✿*゚ ~
 
http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/segmen-saya-nak-template-bloglist.html
 
SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST' | Setelah sekian lama tanpa sebarang segmen akhirnya kathyrbain.blogspot.com ingin mengajak rakan blogger semua agar join segmen kathy ini yang menawarkan dua hadiah berupa Template Bloglist dan satu hadiah misteri.

Syarat untuk menyertai segmen ini:-
  • terbuka kepada semua blogger.
  • letakkan banner ini dalam entri dan buat tajuk  SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'.
  • wajib Follow belog Coretan Hati Kathy dan belog Kathy Rbain Diari Resipi .
  • sila lengkapkan slogan "Saya nak Template Bloglist By Kathyrbain.blogspot.com kerana ............. (tidak melebihi 20 patah perkataan) - wajib di lakukan oleh semua peserta untuk melayakkan diri dalam segmen ini.
  • hantar penyertaan sebelum atau pada 30 November 2014 di ruangan komen entri ini sahaja.
  • tarikh tutup penyertaan pada 30 November 2014 jam 11.30 tengah malam dan keputusan hanya akan di umumkan setelah 3 Disember 2014 (setelah owner segmen balik bercuti dari Tawau,Sabah).
Hadiah yang di tawarkan:-
  • 2 Template Bloglist untuk 2 pemenang dengan slogan paling kreatif.
  • hadiah misteri ole² dari Sabah untuk seorang Top Referral segmen.
SELAMAT BERSEGMEN ^_*
SLOGAN
 "Saya nak Template Bloglist By Kathyrbain.blogspot.com kerana ............. 
yang sebenarnya saya tak tahu kenapa.. mungkin sebab saya suka join segmen, giveaway dan contest.. saya join ajelah"

SEGMEN : BLOGWALKING PROMOSI BLOG & LIKE FANPAGE




klik banner untuk join segmen
tamat pada 30/11/2014


1st GIVEAWAY ~ Sayang Anak ~ by MamaMuiz




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/11/2014


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger