• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Sweet September Giveaway by Mellya

Buku Mini Menjemput Rezeki + Product Kesihatan Shaklee

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2014


Selasa, 30 September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com





Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

Wang Tunai RM50
Misteri Gift

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2014


Giveaway Sexy Shades by Labyrinth



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2014


Simple Giveaway & Blogwalking by YANA PINK BLOSSOM






Assalamualaikum w.b.t.


Klik BANNER untuk join

SIMPLE GIVEAWAY & BLOGWALKING by Yana Pink Blossom secara rasminya bermula pada 23 September 2014, jam 11.00 pagi dan akan berakhir pada 30 September 2014, jam 11.59 malam, 1 minggu sahaja. Tujuan utama giveaway ini adalah memudahkan Yana untuk blogwalking ke bloggerista semua yer. Kita boleh berbalas kunjungan sesama peserta. Semua bloggerista dijemput join giveaway ni.


HADIAH : 
WANG TUNAI RM10 x 5 pemenang

*Pemenang akan dipilih melalui random.org


SYARAT-SYARAT :
1. WAJIB follow blog Yana Pink Blossom
                                               2. WAJIB like Fanpage 
3. Buat entri bertajuk Simple Giveaway & Blogwalking by YANA PINK BLOSSOM
4. Copy Coding dan paste di ruang HTML entri anda
5. Tinggalkan URL entri korang di SINI
6. Siap & Good Luck (^^,)



Segmen Blogwalking Bersama Bazlia Amoza



klik banner untuk join segmen
tamat pada 30/9/2014


HADIAH - SEPTEMBER #3


HADIAH - SEPTEMBER #2


HADIAH - SEPTEMBER #1



GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2014

mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe

Firstly kalau dilihat saya memang dah hilang kelayakkan untuk pakai dress dari Ariescape Shoppe..
bukan sebab dressnya tak cantik.. 
cantik.. cantik sangat.. semuanya cantik-cantik..
kalau saya pakai memang hancur luluh hati ibu saya melihat kalau saya pakai dress dan jubah muslimah dari Ariescape Shoppe.. hahahaha.. SAYA LELAKI takde orang tangkap leleh punya kalau saya pakai dress dan jubah muslimah tu.. hikhikhik.. 
TAPI... Harus ditegaskan kat sini saya cuma hilang kelayakkan untuk PAKAI bukan kelayakkan untuk MENANG.. hehehehe
di harap JANTINA SAYA SEORANG LELAKI tidak menghalang saya dari menjadi seorang pemenang Giveaway ini.. hikhikhik
kepada mereka yang berminat dengan jubah-jubah dan dress muslimah yang cantik-cantik bolehlah berkunjung ke  "ARIESCAPE SHOPPE"


antara DRESS dan JUBAH yang ada di ARIESCAPE SHOPPE



Marilah segera berkunjung ke Ariescape Shoppe
kerana untuk tempoh waktu terhad Ariescape Shoppe ada membuat promosi potongan 10% untuk pembelian 3 dress dan ke atas dari mana-mana collection.. Bersempena dengan Hari Kemerdekaan,




Segmen Top Up by Hanya Aku dan Dia

topup


klik gambar untuk join segmen
tamat pada 30/9/2014


SEGMEN PETUA KETUMBIT ohhhh KETUMBIT



tamat pada 30/9/2014



CARA MENGATASI KETUMBIT

mencegah adalah lebih baik dari mengubati.. Jangan mengendap orang mandi.. hahahaha.. kan dah kena ketumbit.. hehehehe
periksa alat solekan.. takut ada yang dah expired.. biasanya kuman dari alat solek menyebabkan ketumbit terjadi..
ketumbit juga sering terjadi apabila saluran kelenjar pada mata terumbat.. amalkan selalu membasuh mata dengan air suam..

PETUA MERAWAT
1. Selawat keatas Nabi dan pegang bahagian mata yang tumbuh ketumbit tersebut.. niatkan dalam hati.. kemudian jadi macam tok bomoh.. buat-buat macam cabut ketumbit tersebut.. amalkan

2. tuamkan bahagian jangkitan.. amalkan hingga ketumbit surut.

3. kalau rasa macam hebat.. atau ada kepakaran seorang doktor.. pecahkan ketumbit macam picit jerawat.. AWAS.. memecahkan ketumbit boleh menjadikannya lebih teruk kerana jangkitan.. pastikan kawasan jangkitan dibersihkan dan disapu ubat bagi mengelakkan kuman merebak.

4. gunakan susu ibu.. minta sikit pada orang yang menyusukan bayi.. selawat keatas Nabi.. niat dalam hati.. sapu pada ketumbit

5. gunakan uncang teh.. basahkan dengan air sejuk.. letak pada mata.. biarkan kering.. (boleh amalkan selalu untuk dapatkan mata yang cantik)


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger