• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Giveaway: Happy 6th year Anniversary; Thank You YOBO!

menang- slimist spray


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2014



komen saya
 blog hanim perlu tambah shout box.. supaya mudah follower tinggalkan jejak
Ahad, 31 Ogos 2014

Dhiya's First Giveaway





Syaratnya sangat mudah, kerana saya memang berniat untuk memberi sambil bersahabat. Wallahi :)

1) Tempoh kempen: 18 Ogos 2014- 31 Ogos 2014 ( jam 12 tengah malam)
2) Follow blog Dari Diri Dhiya dan nyatakan anda follower yang ke berapa
3) Post kan entri ini (copy and paste) sahaja di blog anda
4) Ajak rakan-rakan pembaca blog anda untuk menyertainya 
5) Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen entri ini
6) Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan random.org
7) Ada 7 pemenang bertuah akan dipilih! 7 tau! 

Klik dan jemput ke blog Dari Diri Dhiya
Klik dan jemput ke blog Dari Diri Dhiya
Pengumuman pemenang akan dibuat pada minggu pertama September 2014 bersempena dengan edisi istimewa entri terbaik bulan tersebut.

Pengeposan hadiah adalah secepat mungkin, sebaik mendapat maklumat dari pemenang :)

*Saya perlukan 15 penyertaan (atau lebih) Jika tiada sambutan, GA ini secara automatik akan terbatal. 

Saya mengharapkan sokongan dan penyertaan anda :)
Salam sayang,
Dhiya 

Giveaway Merdeka Lestari

Buku Duit Pantas ( Penulis Ammar Zahar ) + Topup RM10

klik banner untuk join
tamat pada 31/8/2014


Giveaway #CikMielaBukaKedai




Assalamulaikum. Giveaway ini dibawakan oleh Cik Miela sempena pembukaan kedai Ladya Shops


Hadiah:
1x Long dress
1 x Long Tee
1 x Toup RM10 
30 x mystery gift untuk 30 peserta pertama
Gambar hadiah: 


Klik sini untuk join

Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz





klik gambar untuk join giveaway 
tamat pada 31/8/2014 




Fantastic Giveaway by FR

menang- novel


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2014

TAG
1) KARIMAH


Chummy Craft Giveaway



klik banner untuk join
tamat pada 31/8/2014


REVIEW BLOG CHUMMY CRAFT


Blog owner : Sue Anuar

apa yang ada kat blog nih? 
dah tentunyalah craft.. dah nama pun CHUMMY CRAFT.

semua craft yang ada kat blog nih memang cantik-cantik

berikut ialah preview CRAFT yang ada kat blog CHUMMY CRAFT




cantik tak? cantik kan?

kepada sesiapa yang berminat bolehlah berkunjung ke CHUMMY CRAFT untuk membuat tempahan


Segmen Ambang Merdeka by Blogger Mya & DNIA House



klik banner untuk join
tamat pada 31/8/2014


SAYA SUKA TERJAH BLOG AWLA MUKHLISAH KERANA……………..



بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt :)

SubhanaAllah! Alhamdulillah! Allahhuakbar!
Syukurrr!

Disebabkan ramaii yang bertanyakan Awla bila nak buat contest, jadi hari ini 25 OGOS 2014, Awla ingin membuat satu contest yang sangat menarik! Hadiahnya pula lagii lah tersangat menarik. 

Tetapi buat masa ini hadiahnya masih menjadi misteri. 

Istimewa nya contest Awla kali ini, semua orang boleh sertainya dan terbahagi kepada dua kategori, iaitu blog dan facebook. kalau uolss nak join dua-dua pun boleh! yang penting kena ikut syarat2 yang telah ditetapkan ya!. :)

SILA BACA SOALAN DI BAWAH dan ikut SYARAT-SYARAT yang telah ditetapkan. 

Soalan: Kenapa anda suka terjah/melawat blog Awla Mukhlisah?

Syarat-syarat penyertaan:

1.Jawab soalan yang diberikan dengan jawapan yang terbaik! Jumlah patah perkataan tidak kurang daripada 20 dan tidak lebih daripada 100 patah perkataan.

2. Ada blog sendiri.
*Bagi yang tidak mempunyai blog, boleh tuliskan jawapan anda di wall facebook masing-masing dan harus mendapatkan LIKE sebanyak yang mungkin.

3. - Wajib Follow blog Awla (kalau dah follow tu teruskan follow Awla ya :)

4.     - Wajib LIKE Page " Awla Mukhlisah Beauty Shop "

5.     - Wajib Follow twitter Awla bagi yang ada Twitter : " https://twitter.com/AwlaMukhlisah "

6.     - Copy banner kat atas dan letakkan dalam entri blog/facebook.

7.     - Buat Entri bertajuk " SAYA SUKA TERJAH BLOG AWLA MUKHLISAH KERANA…………….. "

8.     - Letakkan link entri segmen di ruangan komen di entri CONTESTini sahaja. 'pastikan WORD VERIFICATION takde ye'

==========================================================
[ MAKLUMAT PEMBELIAN tentang AWLA's BLOG CONTEST ]
Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan  AWLA's BLOG CONTEST
 daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.






JAWAPAN
Kenapa anda suka terjah/melawat blog Awla Mukhlisah?

kerana kat blog Awla Muklisah ini terdapat banyak produk-produk yang hebat dan berguna.. produk yang ada kat blog Awla Mukhlisah tersangatlah banyaknya..
TAPI secara jujurnya saya berkunjung ke blog Awla Muklisah ini adalah untuk join contest nih.. harap-harap boleh menang hadiah.. hehehe



 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger