• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Segmen : Mini Topup Giveaway 2 By Jurnal Setiausaha Lelaki

menang - topup


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 15/7/2014


Selasa, 15 Julai 2014

Give Away Contest by Izzlegacy Boutique!!







Jom ramai-ramai sertai "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique". Original entry boleh klik pada link ini: http://www.myfizwan.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh dapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. Ramai yang telah membeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda boleh dapatkan pelbagai jenis produk yang lain seperti jubah muslimah, baju kurung moden, baju kurung cotton, candy dress, flat shoe, blouse, tudung bawal, aneka shawls, baju kurung kanak-kanak, dress kanak-kanak, kebaya kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung. Untuk melihat produk-produk di Izzlegacy Boutique, korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut: http://www.izzlegacy.com.


kenapa perlu shopping di IZZLEGACY BOUTIQUE? 
kerana ini masanya nak habiskan duit bonus yang bos dah bagi untuk raya nih.. apalah salahnya berbelanja sikit untuk orang yang tersayang agar nampak cantik dihari lebaran nanti.. bukannya mahal pun.. semuanya harga berpatutan..

fesyen pilihan sudah tentulah kebaya.. orang rumah memang dah beberapa tahun nih mengidam nak pakai kebaya waktu raya tapi disimpankan hasrat tu sebab anak2 kecil lagi masa tu. susah nak bergaya dengan anak kecil katanya.. inilah masanya.. anak dah besar sikit.. dah boleh bergaya macam model orang rumah saya tahun nih.. hahahaha..



TAG:
1) KARIMAH
2) SSURIANAH
3) SYUHADA
4) KJC
5) NOR NAZLIANA
6) AIN
7) CIK NADRAH


tamat pada 15/7/2014


Ole-ole Kota Singa



menang- fridge magnet
klik banner untuk join giveaway
tamat pada 15/7/2014


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger