• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


GiveAway CASH RM50 by Cik Ayue

menang- top referral
hadiah misteri



Salam ('',)

(Klik banner di atas untuk join)

instagram id : takde instagram


Jom ramai-ramai meriahkan GA Cik Ayue!! 



Sabtu, 31 Mei 2014

Giveaway Cantik Bersama HESTA Facial Treatment

menang - HESTA Facial Treatment Set Ajaib yang bernilai RM250



Giveaway Cantik Bersama Hesta Facial Treatment

klik banner dia atas untuk peluang memenangi 
HESTA Facial Treatment Set Ajaib

Tahukah anda sebenarnya terdapat beberapa faktor yang menyebabkan pelbagai masalah kulit wajah boleh terjadi keatas diri anda. Ramai wanita di luar sana yang tidak sedar sebenarnya, mungkin termasuk diri anda sendiri. Untuk mendapatkan wajah yang cantik, bukanlah sesuatu yang mudah. Tak cukup dengan itu, untukMENGEKALKANNYA agar ianya mampu bertahan lama turut menjadi satu cabaran besar. Masalah-masalah yang biasa dihadapi :

  • Masalah jerawat dan parut jerawat mudah timbul
  • Masalah kulit kering, kasar & kusam
  • Masalah warna tona kulit tidak sekata
  • Masalah pori-pori terbuka
  • Masalah kurang keyakinan diri
  • Masalah kulit gelap & pigmentasi serta berjaragat
  • Masalah kelihatan kulit jauh lebih tua daripada usia

h4
Untuk mengatasi ke semua masalah di atas dan memastikan agar kulit wajah anda sentiasa cantik berseri, ada 4 pekara yang perlu anda ambil perhatian dan lakukan ….
1.Membersihkan Wajah
2.Menyegarkan Wajah
3.Melembapkan Wajah
4.Melindungi Wajah
HESTA® Facial Treatment Set
“Set Lengkap Rawatan & Penjagaan Kulit Wajah Yang TERBUKTI BERKESAN Serta Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!”
277 produk facial(Imej-imej di atas menunjukkan gambar sebenar produk Hesta Facial Treatment Set yang mengandungi 7 item dalam satu pakej)

Hesta Facial Treatment Set ini merupakan set rawatan wajah lengkap yang mampu 
  •  membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit wajah anda serta terus mengekalkan kesan positif tersebut untuk jangka masa lebih panjang
  • Ia terdiri daripada 7 item dalam satu pakej yang kandungannya terdiri daripada sumber bahan-bahan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan rosemary, chamomile, olive oil, aloe vera serta diperkaya dengan anti-oksida
  • Ianya dijamin selamat dan suci bebas daripada sebarang kandungan bahan-bahan kosmetik aktif berbahaya seperti hidrokuinion & merkuri
  • Diformulasikan khas menggunakan teknologi kecantikan daripada Perancis (France) yang telah mendapat kelulusan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia. Produk ini juga memang khas datangnya daripada France!
  • Fungsi utama Hesta Facial Treatment Set ini adalah memberikan rawatan dan melindungi kulit wajah anda daripada ancaman luaran seperti sinaran cahaya UV matahari berlebihan, debu, kotoran, suasana kering serta memulihkan kembali sel-sel dan tisu kulit wajah anda yang telah rosak
  • Dan yang menariknya, kesannya mampu anda mula lihat seawal sebaik sahaja anda selesai guna produk ini walaupun pada hari yang pertama! Dah ada bukti testomonial bagi menyokong kenyataan ini, nanti saya akan kongsikan bersama anda di bahagian bawah laman web ini
  • Produk ini amat sesuai untuk semua jenis kulit, dari normal sehinggalah yang mempunyai kulit berminyak
  • Kesimpulannya, produk set Hesta Facial Treatment ini lah penyelesaiannya kepada masalah kulit sensitif yang memerlukan penjagaan rapi serta rawatan yang secukupnya. Ia merangkumi 4 aspek penting dalam penjagaan kulit wajah seperti yang ada saya konsgsian di atas tadi iaituMembersihMenyegarMelembap dan Melindungi kulit wajah anda dalam satu masa sekaligus!
20 Kelebihan HESTA Facial Treatment Set!
  • Sesuai untuk semua jenis kulit yang normal
  • Menghilangkan masalah kulit kusam tidak bermaya
  • Menlenyapkan minyak berlebihan pada kulit anda bagi mengelakkan masalah jerawat
  • Bertindak merawat & memperbaiki sel-sel kulit wajah yang rosak dan kering
  • Membantu dalam pertumbuhan sel-sel kulit wajah yang baru dan sihat agar anda terus kelihatan kekal muda seterusnya melewatkan proses penuaan
  • Melindungi kulit wajah anda daripada masalah kekeringan
  • Bertindak merawat kegatalan kulit wajah akibat daripada masalah resdung
  • Bertindak mengatasi bintik-bintik hitam dan putih
  • Mengawal dan mengurangkan jerawat serta mengatasi kesan parut jerawat
  • Merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit wajah anda secara semulajadi
  • Mampu menegang dan menganjalkan kulit wajah anda
  • Menjadikan kulit lebih cerah berseri
  • Melindungi kulit dari sinaran UV berlebihan
  • Salah-satu item dalam set ini iaitu Pearl Sunblock Foundation yang lembut mampu membebaskan kulit wajah anda daripada berminyak yang mampu bertahan sehingga 24 jam
  • Bertindak memudarkan dan menghilangkan jeragat
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan agar anda sentiasa kelihatan awet muda
  • Perbezaan & kesan positif boleh dilihat dengan hanya sekali rawatan!
  • Meningkatkan keupayaan serta mengekalkan tahap kelembapan semulajadi kulit wajah
  • Mengekalkan wajah awet muda anda walaupun usia anda sudah lanjut
  • Menaikkan lagi seri wajah anda dengan sekali rawatan sahaja
TESTIMONIAL

blogger femes -- MAK DARA




481667_219791958155110_405911413_n

CONTACT :
 http://hesta1.blogspot.com
 http://hesta1stopbeauty.com
♥ Facebook : HESTA1STOPBeautyCenter
♥ Call/ Whatsapp/ SMS : 012-3384991


GIVEAWAY MEI 2014 By IanFaizal.com And Dramaterbaik.com




JOIN NOW
CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN
11/5/2014-31/5/2014

segmen geng blogwalkers




belog urang brunei
klik banner untuk join segmen
tamat 31/5/2014

 translate bahasa Melayu Brunei ne to proper malay "inda ku merati kurapak Brunei." 

inda= tidak
ku= aku/ku
merati=faham
kurapak=cakap
brunei=brunei

Segmen : Cari Followers Mei !





klik banner untuk join segmen
tamat pada 31/5/2014


Segmen Mencari Teman Momsavenues.com

Bismillahirrahmanirrahim.. Segmen Mencari Teman untuk blog momsavenues bagi bulan Jun 2014 di momsavenues.com bermula pada hari ini, 28 Mei 2014 dan berakhir pada 31 Mei 2014, 11.15 malam. Semua dijemput menjadi teman momsavenues.com. =)
Syarat-syaratnya :
  1. Buat entri ringkas bertajuk Segmen Mencari Teman Momsavenues.com
  2. Copy coding di bawah dan paste ke ruangan HTML
  3. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
Senang dan mudah bukan?
15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Mei 2014.
Tunggu apa lagi… jom support momsavenues.com ya…

Saya nak Lipstik Mary Kay

top referral









klik banner untuk join giveaway
tamat 31 mei 2014


giveaway : di mana mama lynn






hahahaha dengan confidentnya aku kotakkan gambar tu.. maaflah kalau salah.. hik hik hik 

klik sini kalau nak join
tamat pada 30 mei 2014

1st Mini Giveaway By Atikah Aziz




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/5/2014


mangsa tag



Segmen " I AM NIKON " by annur





klik banner untuk join giveaway / segmen
tamat pada 31/5/2014


Segment: Just RT This!





klik banner untuk join segmen / giveaway
tamat pada 31/5/2014

Hello May Giveaway by Dirah

menang- top referral
sheseido mask




klik banner untuk join
tamat 31/5/2014

facebook : https://www.facebook.com/mohdazman.borj
tweeter : https://twitter.com/mohdazman330
instagram : tiada





Giveaway Mei by ainruslee





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/5/2014


Kuiz Medical #1 by Dr. Shikin





klik banner untuk join contest / giveaway
tamat pada 31/5/2014


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger