• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Pencarian Bloglist 2 Bulan by Athirah





klik banner untuk join giveaway / segmen
tamat pada 15/5/2014 


Khamis, 15 Mei 2014

April - May GA by Amirah

(Tudung Akel + Blouse Merah + Miniture Perfume Original)
top referral





-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah


Pilihan hadiah saya : 
1. Tudung Akel
2. Blouse Merah
3. Perfume Original


Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014


BERSAMA MEMBANGUN BLOG LAVENDER MUMMY




http://lavendermummy.blogspot.com/2014/04/giveaway-bersama-membangun-blog.html

klik banner untuk join
tamat pada 15/5/2014

CADANGAN UNTUK BLOG LAVENDER MUMMY

Saya mencadangkan LM supaya meletakkan header bergambar untuk blog.. walaupun tak penting mana pun tapi header adalah benda pertama yang orang pandang kat blog kita.. ianya seperti muka kita juga.. orang tengok muka kita baru orang kenal kita.. lainlah kalau dah kenal lama lenguk badan dari jauh orang dah kenal..
Buatlah header yang mudah.. tak perlulah advance sangat hik,hik,hik.. guna photoscape pun dah boleh buat header yang cantik.. nak lagi senang guna Paint aje pun boleh..




GIVEAWAY: I LOVE PERFUME





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 15/5/2014

KENAPA SAYA SUKA PERFUME

Saya suka perfume sebab ia wangi.. jawapan yang simple dari saya.. hahahaha..  ada ke perfume yang tak wangi?




Segmen Bloglist WanrusWaniee Bulan Mei&Jun 2014



بسم الله الرحمن الرحيم



Segmen Bloglist WanrusWaniee Bulan Mei&Jun 2014 

KLIK BANNER UNTUK JOIN !! 
tamat 15/5/2014 pukul 9.45 malam 

15 bloglist dicari! 
join yeah 

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger