• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800





klik banner untuk join giveaway ini
tamat giveaway ini belum ditentukan




gambar selfie

APA YANG MENARIK MENGENAI GAMBAR INI?
gambar ini diambil khas untuk join giveaway Bro Nasa nih.. aku ambil gambar terus aje aku buat artikel ini.. hadiahnya menarik gila.. hadiah misteri bernilai RM800 tuuuuu.. tak mungkinlah blog aku dan artikel aku yang tak seberapa nih boleh menang.. hahahaha.. 

kalah atau menang bukan tujuan utama.. bohonglah kalau kata tak nak menang.. cuma bukan tujuan UTAMA.. penyertaan adalah no 1.. menang tu Alhamdulillah.. ianya adalah satu bonus

Satu lagi yang menarik mengenai gambar ini ialah ia di ambil betul-betul kat depan bos sewaktu aku sedang bekerja.. bos aku pelik aku pakai spek hitam dalam office.. hahahaha.. terkebil-kebil bos tengok aku .. atas bawah dia tengok aku.. aku pulak dengan muka selamba aje.. ambil kamera terus snap gambar nih.. 

Bos aku tak cakap apa pun.. ingatkan dia nak sound ke apa ke? bos aku selamba aje blah keluar minum kat kedai belakang ofis.. tak ajak aku pun pi minum sekali.. huhuhuhu.. takut kena belanja le tu.. rabak duit bos  hari-hari belanja staff minum.. hahahaha

Maka dengan ini siaplah artikel serba ringkas mengenai gambar selfie.. ini hahahaha.. sendiri karang cerita, sendiri gelak.. hahahaha
SEKIAN TERIMA KASIH KERANA MEMBACA ARTIKEL MERAPU INI


Isnin, 28 April 2014
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger