• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK For GIVEAWAY!!!




klik banner untuk join
tamat pada 31 mac 2014 

KENAPA SAYA NAK PRODUK FLORA MASK DARIPADA IERAH INI ADALAH KERANA IANYA FREE DAN SAYA SUKA BENDA FREE.. HIK HIK HIK... harap harap dapatlah flora mask tu menjadi milik saya supaya boleh test kat kulit muka saya.. kot.. kot boleh jadi licin macam model.. hahahaha



Isnin, 31 Mac 2014

Birthday GiveAway by Yong

tak menang



klik banner untuk join
tamat pada 31/3/2014

SAAT HATI BERBICARA... MULUT TERKUNCI MENYIMPAN RAHSIA..

First Giveaway by Mrs Bella




Assalamualaikum

klik banner untuk join...

Alhamdullilah akhirnya terlaksana juga giveaway pertama saya iaitu First Giveaway by Mrs Bella. Sebenarnya dah lama nak buat giveaway ni but takde time nak buat maklumlah busy belajar.Hadiahnya simple je syaratnya pun tak banyak. Pemilihan pemenang berdasarkan Random and jangan lupa meriahkan First Giveaway by Mrs Bella

Tag 2 org rakan :
1) cik nor
2) yun sing 

Link profile facebook : Mohd Azman Bor-j

Mini GA T-shirt Blogger

tak menang



klik banner untuk join
tamat 31 /3/ 2014

Keluarga Sihat 1st Giveaway



http://jemariasmara.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

klik banner untuk join
tamat pada 31/3/2014

Hadiah ada 3 kategori:

Kategori 1 (Cabutan Bertuah)
 5 orang akan dipilih secara random

Kategori 2 (Entry Terbaik)
2 orang pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti masing-masing

Kategori 3 (Hadiah Misteri)

XOXO Giveaway By Lyn Lyna




klik banner untuk join
tamat pada 31 mac 2014


WhoHAA id 
borjr330@gmail.com
Mohd Azman Bin Arsad

BLOG PALING SMART




klik banner untuk join
tamat pada 31/3/2014

BLOG PALING SMART

blog ini adalah khas aku buat untuk join giveaway, segmen dan apa jua contest.. aku memang suka benda percuma nih.. belum pernah lagi menang produk macam Shaklee nih.. banyak juga dengar pasal Shaklee nih tapi tak pernah cuba.. kalaulah dapat menang barang Shaklee ni, bolehlah dicuba.. kalau berkesan barulah tak menggeletar tangan untuk keluarkan duit beli produk nih.. hahahahaha.. harap-harap menanglah..


mac giveaway By Ckod-Ckodok




klik banner untuk join
tamat pada 31 Mac 2014


First GA by HarxenHarley




klik banner untuk join
tamat pada 31/3/2014

Giveaway OwnDesignBook by Norsyuhadajohan






KLIK BANNER UNTUK JOIN
TAMAT PADA 31/3/2014

TAG


GIVEAWAY DOUBLE STEMCELL by CALL ME ZAI



Giveaway Blog copy

klik banner untuk join
tamat pada 31 Mac 2014

Anne Nurain's Birthday Giveaway

Shiseido Mask



KLIK BANNER UNTUK JOIN
TAMAT PADA 31 MAC 2014

UCAPAN HARIJADI UNTUK BIRTHDAY GIRL

waktu berjalan tiada henti
mengiringi rembulan dan mentari
yang terbit dan tenggelam setiap hari
mengiringi usiamu yang terus bertambah hari ke hari
hingga saat ini...
selamat ulang tahun..





Segmen: Bloglist April 2014 By PERMATABIRU

topup rm5




klik banner untuk join
tamat pada 31/3/2014


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger