• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


1st Giveaway by Ibu Zarith



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014


JAWAPAN:

1) 32 minggu

2) Supplemen multivitamin

3) 00:49


TAG


Rabu, 31 Disember 2014

Kira Berapa Kali Shaklee?

tempat pertama


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014




Year End 2014 Giveaway by EshaZara

tudung



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014

Video 1 - Apakah ayat terakhir yg diucapkan oleh Pn Dilla Jalil dan suaminya?

inilah shaklee effect kami

Video 2 - Berapa banyak perkataan Mealshake disebut dalam video ini?

3 kali

Video 3 - Apakah keutamaan bagi Pn Hidayah?

menyusukan bayi pramatang

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #2




klik banner untuk join
tamat pada 31/12/2014


Giveaway by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014

Mega Giveaway by Sya Domoru




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014


Segmen : Zaman Persekolahan

topup RM10


klik banner untuk join segmen
tamat pada 31/12/2014


Saya memilih no 3
kenapa saya memilih no 3? kerana itulah mengambarkan saya .. seorang yang suka tidor dan suka menyendiri sewaktu dalam kelas..

Kenapa saya suka tidur dalam kelas?

1. suasana dalam kelas memang sangat sesuai pada saya untuk tidur.. damai dan tenteram rasanya

2. Entahlah.. tak pernah pulak kena marah dengan cikgu sebab tido.. mungkin waktu tu cikgu-cikgu takde KPI macam sekarang nih.. diorang tak ambil kisah kot pelajar tido.. atau mungkin sekolah saya yang terletak di sedikit pendalaman maka cikgunya malas-malas kot

3. tak cukup tido.. sekolah yang bermula awal pagi.. mana cukup tido.. tido itu sangat penting.. jadi sambung tido kat sekolah

4. takde kawan dan bosan... hurmmmm saya nih tak ramai kawan.. jadi nak berbual dengan siapa? layan mimpi lagi best

5. malam mimpi best.. rasanya elok sambung tido kat sekolah.. kasi selesai mimpi tu..

GIVEAWAY SAYA NAK KULIT CANTIK MACAM BIDADARI!




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014




Memiliki kulit yang halus, lembap, berseri dan tidak bermasalah adalah idaman semua orang. Tambahan pula kulit di bahagian wajah yang sangat sensitif dan sentiasa terdedah dengan sinaran cahaya matahari dan pelbagai bahan tercemar di sekeliling kita.

Set kecantikan dan kesihatan kulit dari Shaklee mengandungi beberapa vitamin yang sangat baik utk sel-sel dan kulit kita. Vitamin tersebut adalah:




  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit



  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat


  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel


  1. Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  2. Mencegah penuaan
  3. Menjadikan kulit lebih kenyal
  4. Mencerahkan kulit
  5. Menjaga kulit dari sinaran UV
  6. Mengurangkan parut jerawat
  7. Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  8. Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  9. Menjadikan wajah lebih berseri



Simple GA: Friendship fridge magnet




klik gambar untuk join giveaway
tamat pada 31/12/2014


Mini Giveaway by Hanis Masturina



Top referal
Novel My Indo Chick

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/12/2014


Selasa, 30 Disember 2014

Giveaway Mudah di ProVidenetwork.com_Tonton Video & Menang Wang Tunai

RM30


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/12/2014


SINOPSIS RINGKAS

VIDEO 1

-Seorang  ibu yang melahirkan bayi pramatang 32 minggu..
-mengamalkan Set Bersalin Shaklee (memberi tenaga untuk badannya serta membuatkan luka bersalinnya cepat sembuh)
-melahirkan bayi pra-matang, iaitu 32 minggu, susu badan masih tiada 
-Puan Hidayah mengambil Set Penyusuan Shaklee. 
-Pengambilan Set Penyusuan Shaklee membuatkan Puan Hidayah sangat-sangat berpuas hati kerana dapat menyusu  bayinya yang tidak cukup bulan itu.
-menyusukan bayi merupakan keutamaan bagi beliau

DIALOG TERAKHIR
"Bagi saya, yang memberi kesan kepada saya adalah Shaklee membantu saya menyusukan bayi pra-matang saya .. Itu yang paling utama.. ia  menyebabkan sekarang saya adalah sebahagian daripada Shaklee ef.. Shaklee effect di Sabah"


VIDEO 2

Sylvia Yong,
-anaknya yang sangat kurus, makan memilih. 
-doktor sarankan supaya mengambil supplement multivitamin
-produk  Meal shake Shaklee untuk anaknya menambahkan berat badan. 
-hasil dari mengamalkan selama 3 bulan  produk ini telah memberikan tindakan positif buat anaknya yang semakin menambah berat badan yang diinginkan.

Irayanti Mohamad
-mengadu anaknya selalu sakit dan demam di nurseri
- Setelah pengambilan Meal shake Shaklee selama 3 hingga 4 bulan, anaknya sudah semakin kuat daya imun badan, kurang sakit dan demam. 

DIALOG TERAKHIR
Sylvia Yong
"aaa.. terima kasih Shaklee, dan inilah Shaklee effect saya"

Irayanti Mohamad
"Itulah Shaklee effect saya"



VIDEO 3

-Dilla Jalil seorang ibu yang bekerja 
-seringkali merasa letih dengan tugasan di tempat kerja yang banyak. 
-seorang isteri dan ibu yang menyusukan bayi dan merasa lebih letih kerana terpaksa mengepam susu berulang kali. 
-merayu suami untuk cuba shaklee selepas google di internet
-Apeh Dolah (suami) perlekehkan isteri.. tak percaya dengan Shaklee/syukri
Isteri terus pujuk sampai suami setuju
-Selepas mencuba kali pertama Set Penyusuan Shaklee, Puan Dilla berasa sangat bertenaga dan berasa mudah bangun malam untuk mengepam susu untuk anaknya. 
-Puan Dilla sangat berpuas hati dan yakin dengan Set Penyusuan Shaklee 
-Puan Dilla kongsikan pengalamannya bersama rakan blogger
-respond positif membuka peluang perniagaan


DIALOG TERAKHIR
suami dan isteri serentak ... "Inilah Shaklee effect kami"


Mini Topup Giveaway by Kapas Putih




klik banner untuk join giveaway
tamat bila-bila masa


giveaway mega review by eda


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/12/2014






CEPAT-CEPAT-CEPAT
LELONG-LELONG-LELONG
TINGGAL SATU SAHAJA


HARGA LELONG RM65 SAHAJA

(BATERI DIBERIKAN PERCUMA)


jika berminat whatsapp eda
0172251962 

BELIAU AKAN TERANGKAN CARA PENGUNAAN KEPADA ANDA

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015





Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Giveaway untuk Bloggers




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 28/12/2014


Ahad, 28 Disember 2014

Segmen Saya Nak Barangan Polog by Mila dan L



klik banner untuk join segmen
tamat pada 28/12/2014


1st Anniversary Giveaway Mind Meld

top referral


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 27/12/2014


Sabtu, 27 Disember 2014

GIVEAWAY KUSARAH 2014

top referral


*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan
Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)


PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift
Khamis, 25 Disember 2014

Giveaway Birthday By Aqilah


bloglist

Assalamualaikum and peace upon you 


\


Follow blog :




Like Pages :











Follow Twitter ; (Jika Ada)

@Nurhazimah Hanan

Follow Instagram : (Jika Ada)

@heyitshazimah

Senarai Hadiah :

Top Referral x 1



 Tudung
  vitamin shaklee 

Random .org 

Pin tudung x 2 By Nurin Aqilah
Review blog x 3 By Nurul Syifa
Header made by Pixlr x 1 By Nurul Syifa 
Full Edit Blogskin x 2 By Delaila Delyana
Bloglist x 5 By Delaila Delyana 
Barangan Blog x 1 By Fatimah Azzahrah 
Bloglist x 2 By Wani 
Review Blog x 1 By Wani 
Header blog atau cover photo facebook (pilih satu) x 1 By Hazimah 
Gambar Diedit *special* x 1 By Hazimah 
bloglist x2 untuk 5bulan By Liyana
 simple/transparent header x2 by Liyana







Rabu, 24 Disember 2014

GA SIMPLE ~ PLANNER ISLAM 2015

top referral


klik banner untuk join giveaway
tamat  pada 24/12/2014

GA ni akan berlansung start dari 16 dis hingga 24 dis 2014(tamat 12 malam)
pemenang insyaAllah akan diumum pada 25 dis 2014

2 hadiah planner@perancangan eksekutif islam 2015 akan diberikan

satu pada top referral
satu pada pemenang bertuah yang dipilih secara random


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger