• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


Giveaway by Sweetpea




klik banner untuk join giveaway
tamat 31/10/2014





gambar bersama barang yang disayangi
barang yang disayangi - henpon nokia 5800 xpress music


kenapa di sayangi?  aku takde henpon lain.. henpon ini je yang aku ada ..
henpon nih masa aku beli dulu mahal le jugak.. sayang nak tukar baru..   
dah takde harga kalau trade-in.. pakai sampai hukum buang.. 

Jumaat, 31 Oktober 2014

Blogger Area Mega Give Away



klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/10/2014


First Giveaway By Syafiyahluv.com




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/10/2014


Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/10/2014


Khamis, 30 Oktober 2014

9 Awesome Blogs Of The Month




klik banner untuk join
tamat pada 29/10/2014


Rabu, 29 Oktober 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Selasa, 28 Oktober 2014

First Giveaway by Zaki! Namaku

Sabtu, 25 Oktober 2014

Birthday Giveaway by EshaZara




klik banner untuk join giveaway
tamat pada 24/10/2014


Jumaat, 24 Oktober 2014

Segmen Vote Design Manan – Finalis Pertandingan Papa John’s Pizza Box

menang- powerbank


Design Vote 5

Segmen ini bagi membantu mengundi Manan dalam Papa John’s Pizza Box Competition. Harap ada yang sudi membantu dan menyertai segmen ini. Sebagai penghargaan ada hadiah disediakan iaitu 4 unit Power Bank jenama PINENG 10,000 mAh yang original dengan warranty 1 tahun.
contest
Contest ini terbahagi kepada dua (2) kategori yang dipertandingkan. Jadi yang tidak ada blog pun boleh join. Anda diberi pilihan untuk menyertai kedua-dua kategori, atau pun salah satu.
1. Kategori Blog Post (2 Pemenang) – Referral blog tertinggi (Google Analysis)
2. Kategori Facebook Share (2 Pemenang) – dengan mengunakan #VoteDesignManan anda berpeluang untuk menyertai segmen ini.
Berlangsung selama seminggu bermula 17 Oct – 23 Oct 2014.
Entri contest hendaklah dihantar sebelum 23.59 - 23 Oct 2014
Pengumuman pemenang - 25 Oct 2014

Syarat-syarat Penyertaan.

Kategori Blog Post

1) Terbuka kepada semua Blogger Malaysia.
2) "Like" Design Abdul Manan bin Abdullah dalam Papa John’s Pizza Box Competition Finalists. Boleh rujuk sini Jom Undi Manan dalam Papa John’s Pizza Box Competition.
3) Buat satu entri yang berkenaan segmen ini dengan mengunakan kata kunci "Vote Design Manan..." atau "4 Power Bank untuk dimenangi..." atau yang berkaitan. Ada boleh copy & paste kad dibawah atau membuat artikel sendiri dengan "link"kan ke entri ini
4) Kemudian lengkapkan borang DISINI.

Kategori Facebook Share

1) Terbuka kepada semua rakyat Malaysia.
2) "Like" & "Share" Design Abdul Manan bin Abdullah dalam Papa John’s Pizza Box Competition Finalists. Boleh rujuk sini Jom Undi Manan dalam Papa John’s Pizza Box Competition.
3) Klik butang Share dan tuliskan sedikit komen dengan mengunakan hashtag #VoteDesignManan dan Tag 5 orang rakan anda. contoh seperti dibawah.

Design Vote 3

4) Penyertaan anda akan dikesan dengan mengunakan #VoteDesignManan ini.
Sebarang petanyaan boleh hubungi Manan - contest@mananqayyim.com
Khamis, 23 Oktober 2014

Mini Giveaway by Syira Lokman

top referral 
Herbal Blend Multi-Purpose cream shaklee
Blouse


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 23/10/2014


Segmen Saya nak keychain CH #2




klik banner untuk join segmen
tamat pada 23/10/2014


3000 Followers Giveaway



klik banner untuk join
tamat 21/10/2014

Selasa, 21 Oktober 2014

Birthday Giveaway by Shad



Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Birthday Giveaway by Shad dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh
Isnin, 20 Oktober 2014

Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com




Teks: Norhana Marsom
Gambar: Norhana Marsom

Assalamualaikum w.b.t,


Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com ini bermula pada jam 8.30 pagi 9 Oktober 2014 sehingga 11.59 malam 16 Oktober 2014. Menawarkan hadiah berupa 1 canister ESP yang mempunyai pelbagai khasiat (klik sini)  dan sesuai untuk seisi keluarga.


Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk merapatkan ukhuwah sesama blogger dan berkenalan di antara satu sama lain serta dapat juga saya membantu mereka yang tidak pernah mengambil ESP shaklee, merasai nikmat yang telah saya rasai. 


Semua blogger dijemput join untuk menyertai segmen bersiri ini.


Syarat-syaratnya:

1. Wajib follow blog Ibuhana.com
2. Buat entri bertajuk Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.


Hanya 1 pemenang yang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumum pada 20 Oktober 2014.


Good luck semua!

Pesanan: Klik pada BANNER untuk join







Khamis, 16 Oktober 2014

Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!



klik banner untuk join giveaway
tamat 15/10/2014


TAG


Rabu, 15 Oktober 2014

Contest Blog Comel By: Shedaucu




(Sape Nak Join Tekan Banner Atas)

Contest Blog Comel By: Sheda Ucu  Di Anjurkan Oleh Sheda Ucu 
 Bermula 15 september  hingga 15 oktober Dengan Penaja Bersama 


It's giveaway time @mamamyraslove





klik banner untuk join giveaway
tamat pada 15/10/2014


Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti entry


klik banner untuk join giveaway

MiniGA by Nazirahyerr

topup 10


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 15/10/2014


1st GIVEAWAY RM400 ++ BY ASYA AMIN !



klik banner untuk join giveaway
tamat belum ditentukan


Button Badge Lilly Lolly

hadiah button badge dari Lilly lolly (Lollyshoppe)

hadiah ini aku dapat dari satu segmen yang aku sertai (Segmen Reka & Menang Button Badge 2 by Huda)
rekaan bagde ini aku buat sendiri dan dizahirkan dan dihasilkan menjadi button badge dengan begitu cantik oleh Lollyshoppe

kepada sesiapa yang berminat untuk order badge atau ada rekaan badge dan tak tahu nak buat tempahan kat mana.. bolehlah berkunjung ke facebook Lollyshoppe untuk menempah.. sangat sesuai dijadikan hadiah kepada kawan-kawan dan saudara mara anda semua.

Button badge yang dibuat oleh Lollyshoppe sangat berkualiti dan kemas

Lollyshoppe juga ada buat keychain, craft, bookmark, sticker dan macam-macam lagilah..
jom semua berkunjung ke Lollyshoppe



Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

menang- novel


klik banner untuk join giveaway
tamat pada 14/10/2014

PUISI CINTA

Ramai orang mencari cinta
Tapi tak semua yang bertemu cinta
Bukannya kerana tiada cinta
Cinta ada dimana-mana
Mungkin kerana cinta itu buta
Kerana itulah sering tak berjumpa
Atau mungkin juga kerana tak mengerti cinta
Maka sukarlah cinta di hati bertahta
Walaupun cinta tak bermata
Tapi dalam hati jangan sampai tiada Cinta
Cinta pada Ilahi juga adalah Cinta
Maka berserahlah pada yang Maha Kuasa

Selasa, 14 Oktober 2014

Its October Giveaway



klik banner untuk join
tamat pada 10/10/2014 atau 100 penyertaan

SLOGAN
I love October because...   bulan october hanya boleh dijumpai di bulan october sahaja.. october tidak boleh dijumpai pada bulan Jan, feb, mac, april, mei, jun, july, ogos, sept, nov atau disember.. kalau nak jumpa bulan october kena tunggu bulan ke 10 setiap tahun.. hehehe..
Jumaat, 10 Oktober 2014
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger