• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


SAYA SUKA TERJAH BLOG AWLA MUKHLISAH KERANA……………..

Ahad, 31 Ogos 2014



بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt :)

SubhanaAllah! Alhamdulillah! Allahhuakbar!
Syukurrr!

Disebabkan ramaii yang bertanyakan Awla bila nak buat contest, jadi hari ini 25 OGOS 2014, Awla ingin membuat satu contest yang sangat menarik! Hadiahnya pula lagii lah tersangat menarik. 

Tetapi buat masa ini hadiahnya masih menjadi misteri. 

Istimewa nya contest Awla kali ini, semua orang boleh sertainya dan terbahagi kepada dua kategori, iaitu blog dan facebook. kalau uolss nak join dua-dua pun boleh! yang penting kena ikut syarat2 yang telah ditetapkan ya!. :)

SILA BACA SOALAN DI BAWAH dan ikut SYARAT-SYARAT yang telah ditetapkan. 

Soalan: Kenapa anda suka terjah/melawat blog Awla Mukhlisah?

Syarat-syarat penyertaan:

1.Jawab soalan yang diberikan dengan jawapan yang terbaik! Jumlah patah perkataan tidak kurang daripada 20 dan tidak lebih daripada 100 patah perkataan.

2. Ada blog sendiri.
*Bagi yang tidak mempunyai blog, boleh tuliskan jawapan anda di wall facebook masing-masing dan harus mendapatkan LIKE sebanyak yang mungkin.

3. - Wajib Follow blog Awla (kalau dah follow tu teruskan follow Awla ya :)

4.     - Wajib LIKE Page " Awla Mukhlisah Beauty Shop "

5.     - Wajib Follow twitter Awla bagi yang ada Twitter : " https://twitter.com/AwlaMukhlisah "

6.     - Copy banner kat atas dan letakkan dalam entri blog/facebook.

7.     - Buat Entri bertajuk " SAYA SUKA TERJAH BLOG AWLA MUKHLISAH KERANA…………….. "

8.     - Letakkan link entri segmen di ruangan komen di entri CONTESTini sahaja. 'pastikan WORD VERIFICATION takde ye'

==========================================================
[ MAKLUMAT PEMBELIAN tentang AWLA's BLOG CONTEST ]
Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan  AWLA's BLOG CONTEST
 daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.






JAWAPAN
Kenapa anda suka terjah/melawat blog Awla Mukhlisah?

kerana kat blog Awla Muklisah ini terdapat banyak produk-produk yang hebat dan berguna.. produk yang ada kat blog Awla Mukhlisah tersangatlah banyaknya..
TAPI secara jujurnya saya berkunjung ke blog Awla Muklisah ini adalah untuk join contest nih.. harap-harap boleh menang hadiah.. hehehe



Share this article :

+ ulasan + 1 ulasan

27 Ogos 2014 11:02 PG

all the best yer...

Catat Ulasan
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger