• D2D's First Giveaway by Edrina

    klik banner


BERSAMA MEMBANGUN BLOG LAVENDER MUMMY

Khamis, 15 Mei 2014



http://lavendermummy.blogspot.com/2014/04/giveaway-bersama-membangun-blog.html

klik banner untuk join
tamat pada 15/5/2014

CADANGAN UNTUK BLOG LAVENDER MUMMY

Saya mencadangkan LM supaya meletakkan header bergambar untuk blog.. walaupun tak penting mana pun tapi header adalah benda pertama yang orang pandang kat blog kita.. ianya seperti muka kita juga.. orang tengok muka kita baru orang kenal kita.. lainlah kalau dah kenal lama lenguk badan dari jauh orang dah kenal..
Buatlah header yang mudah.. tak perlulah advance sangat hik,hik,hik.. guna photoscape pun dah boleh buat header yang cantik.. nak lagi senang guna Paint aje pun boleh..




Share this article :

+ ulasan + 3 ulasan

17 April 2014 8:34 PTG

from the same segment ^^ good luck :)
http://walkstatic.blogspot.com/2014/04/giveaway-bersama-membangun-blog.html

18 April 2014 6:07 PTG

Terima kasih kerana joint GA yang LM anjurkan.

Terima kasih juga atas, komen bernas yang diberikan. Semoga Berjaya Memenangi hadiah nanti

28 April 2014 3:11 PG

good luck

Catat Ulasan
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Giveaway, Contest, Segmen, JomSantaiAje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger